VISSZATÉRÉSI SZABÁLYZAT

Az áru visszaküldésével leadott megrendelés törlésére vonatkozó törvény jogát a hatályos jogszabályok szabályozzák, a 34 / 2014. számú sürgősségi rendeletben. E rendelet tájékoztat a  távollevők között kötött szerződések fogyasztói jogairól. A visszaküldésre a rendelés birtokbavételétől számított 14 naptári napon belül van lehetőség, és az alábbi jelzések figyelembevétele szükséges. Minden termékünkre a törvényi rendelkezéseknek megfelelő kereskedelmi garancia és megfelelőségi garancia vonatkozik, valamint kereskedelmi feltételeink is vonatkoznak rájuk. Ön akkor élhet ezzel a törvényes joggal, ha az alábbiakban meghatározott feltételek teljesülnek.

VISSZATÉRÉSI ELJÁRÁS

A visszaküldési eljárás lefolytatásához kötelező a Visszaküldési kérelem kitöltése

Kérjük, győződjön meg arról, hogy az űrlap kitöltésekor helyesen és hiánytalanul adja meg számunkra az alábbi információkat:

  1. Megrendelés száma és a megrendelő személy azonosító adatai;
  2. Az IBAN számla, amelyre átvenni kívánja a visszaküldött áru értékét, a bank, ahol a számla nyitott, a bankszámlatulajdonos neve;
  3.  A termékek visszaküldésével kapcsolatos ok;

Felhívjuk figyelmét, hogy a termékek cesiro.hu oldalra történő visszaküldése a helyesen kitöltött és olvasható visszaküldési űrlap hiányában, vagy az összes kért adat kitöltésének elmulasztása a visszaküldés feldolgozási idejében, illetve a visszatérítési időpontban késedelmet okozhat. a termék értékét.

Minden termékre az alábbi visszaküldési feltételek vonatkoznak.

A termékeket kizárólag futárral tudjuk visszaküldeni címünkre (a címet a csomaggal együtt kapott AWB-n is megtalálja). Ne küldje vissza a termékeket a Magyar Posta szolgáltatásán keresztül, kizárolag gyorspostával.

A termékek visszaküldésének költsége a vásárlót terheli, kivéve az alábbi eseteket:

  • a kiszállított termék hibás vagy hiányos
  • a termék nem az, amelyre a rendelést leadták

A visszaküldésből esedékes összegek visszatérítése kizárólag banki átutalással történik a Visszaküldési űrlapon Ön által megjelölt számlára, a visszaküldés tárgyát képező termék kézhezvételétől számított legfeljebb 7 naptári napon belül.

CSEREELJÁRÁS

Ha egy vagy több, a cesiro.hu weboldalon megrendelt terméket szeretne kicserélni, kérjük, előzetesen vegye fel velünk a kapcsolatot az office@cesiro.hu e-mail címen, és adja meg a rendelési számot és a cserébe kívánt terméket, hogy ellenőrizze a készlet állapotát.

Ha a cserélni kívánt termék már nincs raktáron, az esetleges különbözet ​​megfizetésével választhat másik terméket. A csere kérésének maximális időtartama a csomag átvételétől számított 14 nap.

Minden csere a rendelkezésre álló készlet erejéig történik.

VISSZA- ÉS CSERE FELTÉTELEK

a) a visszaküldött termékekhez mellékelni kell a kapcsolódó számlát

b) minden terméket az átvételük szerinti minőségi szinten kell visszaküldeni, minden tartozékkal és az eredeti csomagolásban

c) vannak olyan termékkategóriák, amelyeket nem lehet visszaküldeni vagy kicserélni: a kopás vagy használat nyomait mutató termékek (a GEO 34/20014 szerint Ön felelős a termék értékének csökkentéséért.

RENDELÉS LEMONDÁSA:

Ha törölni kíván egy rendelést, haladéktalanul jeleznie kell a Cesiro-nak, lehetőleg telefonon, a rendelési szám feltüntetésével. A lemondás elfogadása esetén további lemondási díj nem kerül felszámításra. Ha a kereskedő a tartalom kiszállítása miatt megtagadja a megrendelés törlését, a megrendelés nem mondható le.