Megrendelés törléséhez keresse ügynökeinket az értékesítési osztályon a +40 773 743 562 telefonszámon, vagy kérje ezt az office@cesiro.hu (Ügyfélszolgálat) e-mail címen, mindkét esetben az Ön nevét megadva, a rendelési számot és opcionálisan a lemondás okát.

A kínálatunkban szereplő összes termékre 100% garancia vonatkozik, ha valamelyik termék eltörik, azt ingyenesen kicseréljük. Küldjön e-mailt az office@cesiro.hu címre, vagy hívjon minket most +40 773 743 562

Hasznos tanácsot kérhet a bemutatóteremben jelenlévő szakembereinktől, vagy küldjön egy e-mailt az office@cesiro.hu (Ügyfélszolgálat) címre.

 

A kapcsolattartási és szállítási adatokat minden vásárló közvetlenül módosíthatja. Mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik fiókjába, és akkor hozzáférhet a fiók létrehozásakor eredetileg kitöltött összes adathoz

A kedvezményes kupon a rendelés teljesítésekor használható fel. A bal felső sarokban megjelenik a kérdés, hogy “Van kuponod?”. A kupon érvényesítéséhez kattints a “Kattintson ide a kód megadásához” gombra. Megnyílik egy új rész, ahol a kedvezménykód megadására után a mellette található elfogadás gombal érvényesíthető.

A hibás adatot tartalmazó számlát törölni kell és új adószámlát kell kiállítani a megfelelő adatokkal. A törlési és új fiszkális számla kiállítása csak ugyanabban a pénzügyi hónapban, és csak 40000 ft nál (ÁFA-val) nagyobb értékű számlák esetén hajtható végre. Ha mindkét feltétel teljesül, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az elérhető kapcsolatfelvételi módok bármelyikén, rendelkezzen a rendelési számmal, amelyre az új számlát kéri, és az új számlázási adatokkal.