Definíciók

A „cesiro.hu”, „webhely”, „Aride Ride IT SRL”, „mi” kifejezések a Aride Ride IT SRL. céget jelölik. és a cesiro.hu weboldalon keresztül kínált szolgáltatásai. A Aride Ride IT SRL székhelye: Str. Stefan Luchian 18 Gyulafehérvár.

A „Felhasználó” és „Ügyfél” kifejezések alatt minden olyan természetes és/vagy jogi személyt értünk, aki a cesiro.hu weboldalt meglátogatja, függetlenül az októl.

A „Szabályzat”, „Szerződés”, „Feltételek” kifejezések a jelen felhasználói megállapodás jelölésére szolgálnak.

A felhasználói szerződés elfogadása

A cesiro.hu szolgáltatásait és tartalmát a jelen szerződés feltételeinek módosítása nélkül kínáljuk Önnek. Ha nem fogadja el a jelen dokumentumban foglalt feltételeket, ne használja a cesiro.hu oldalt és az azon keresztül kínált szolgáltatásokat. Az oldal használatával Ön jelzi, hogy elfogadja „Általános Szerződési Feltételeinket”. A Aride Ride IT SRL az oldal frissítésével bármikor felülvizsgálhatja ezt a dokumentumot. Javasoljuk, hogy rendszeresen látogassa meg ezt az oldalt, és olvassa el a „Felhasználási feltét eleket”, mert ez a dokumentum jogilag kötelező érvényű. A Aride Ride IT SRL. weboldal szolgáltatásainak további használata a jelen megállapodás módosításainak elfogadását jelenti.

Regisztrációs kötelezettségek

A cesiro.hu webhely által kínált szolgáltatások használatához a következőket kell tennie:

1) a webhely kapcsolatfelvételi űrlapja által megkövetelt valós, pontos és teljes adatokat kell megadnia magáról

2) karbantartja és frissíti, ha a helyzet úgy kívánja, hogy az adatok igazak, pontosak és teljesek legyenek. Ha olyan információkat ad meg, amelyek nem felelnek meg a valóságnak, pontatlanok vagy hiányosak, a Aride Ride IT SRL-nek jogában áll megtagadni a cesiro.hu webhely minden jelenlegi vagy jövőbeni használatára irányuló kísérletet.

Anyaghasználat/Szerzői jog

A weboldal tartalma, szövegei, grafikái, fotók, szoftverek és egyéb anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. A teljes anyag a Aride Ride IT SRL tulajdona. A jelen weboldal tartalmának összeállítása (azaz összegyűjtése és átrendezése) a Aride Ride IT SRL kizárólagos joga, amely a hatályos törvények által védett jog. Az anyag jogosulatlan felhasználása szerzői jogi vagy egyéb törvények megsértését jelenti. Tilos az anyagot eladni, módosítani, nyilvánosan megjeleníteni, terjeszteni vagy bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A Aride Ride IT SRL tulajdonában lévő vagy bérelt szervereken tilos a jogosulatlan felhasználók hozzáférése. Ezen szerverek jogosulatlan megkísérlése és/vagy hozzáférése bűncselekménynek minősül, és a hatályos román jogszabályok szerint büntetendő. A cesiro.hu weboldalon megadott anyagok és információk tulajdonjoga A Aride Ride IT SRL nem tart igényt az Ön által a vállalatnak átadott anyagok (beleértve a megjegyzéseket és javaslatokat) vagy az Ön által közzétett anyagok tulajdonjogára. Azonban ezen anyagok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a Aride Ride IT SRL-nek engedélyt ad az anyagok felhasználására, beleértve a következőket: azok másolása, terjesztése, továbbítása, közzététele, reprodukálása, módosítása és fordítása; hogy megemlítse a nevét egy megrendelés vagy megjegyzés kapcsán.

Az anyag fent bemutatott módon történő felhasználásáért kártérítés nem követelhető vagy jár. A cég nem köteles az Ön által biztosított anyagokat az oldalon közzétenni, vagy bármilyen módon felhasználni; a cégnek joga van az Ön anyagát bármikor és indokolás nélkül törölni.

Elektronikus kommunikáció

A cesiro.hu weboldal elérése, használata, látogatása, termékek vásárlása, illetve a cesiro.hucímre küldött e-mailek elküldésével a kommunikáció elektronikus úton történik, tekintettel arra, hogy a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a cesiro.hu-tól elektronikus úton kapjon értesítéseket, így pl. kommunikáció e-mailben vagy a weboldalon közzétett hirdetmények útján.

Termékek fizetése

A termékek árának kiegyenlítéséhez 3 fizetési mód áll rendelkezésére:

– utánvéttel (visszatérítés): az utánvétes fizetési módot választók számára a fizetés közvetlenül a rendelést hozó futárnál történik.

– banki átutalás: ha ezt a fizetési módot választja, a megrendelés teljesítését követően e-mailben kap egy proforma számlát a fizetésről. A fizetést követően kérjük, küldje el részünkre a fizetési megbízás másolatát e-mailben vagy faxon. A visszaigazolás kézhezvétele után az üzemeltető felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítási dátum megadása érdekében.

– online kártyás fizetés a Stripe-on keresztül

A termékekkel kapcsolatos kötelezettségek

A cesiro.hu nem garantálja, hogy az oldal termékleírása, képei vagy bármely egyéb tartalma hibamentes vagy hiánytalan. A cesiro.hu nem vállal felelősséget és nem tehető felelőssé az ezen az oldalon vásárolt termékek bármilyen módon történő használatából eredő károkért, amelyekre a cesiro.com nem vállal semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos garanciát. A cesiro.hu nem vállal garanciát és nem vállal felelősséget, ha a megvásárolt termékek nem felelnek meg a vásárlás céljának.

A termékekhez (adott esetben) mellékeljük a gyártó jótállási jegyeit. A cesiro.hu nem tehető felelőssé a termékekkel, azok minőségével vagy a termékekkel kapcsolatos egyéb szempontokkal kapcsolatos következetlenségekért vagy hiányosságokért. Bármilyen reklamációt a termékek kézhezvételétől számított legfeljebb 24 órán belül a cesiro.hu tudomására hozunk, majd elküldjük az adott termék szállítójának megoldásra.

A felelősség korlátozásai

A cesiro.hu nem vállal felelősséget, és semmilyen módon nem vállal semmilyen garanciát sem kifejezetten, sem hallgatólagosan az oldal működéséért, az oldal információiért vagy tartalmáért, az oldalon található anyagokért vagy termékekért. A cesiro.hu nem vállal semmiféle garanciát az oldalon eladott termékekre. A cesiro.hu nem vállal felelősséget semmilyen kárért, beleértve, de nem kizárólagosan, a közvetlen, közvetett vagy véletlen károkat.

Árazási szabály

A termékek árai az egyes termékeknél feltüntetett árak. A weboldalon feltüntetett árak FT-ban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t. A cesiro.hu bármilyen promóciós kampányt lebonyolíthat az oldalon megjelenített termékekkel kapcsolatban, olyan promóciókat, amelyek feltételeit a cesiro.hu teljes mértékben meghatározza.

Áttekintés

Ha a jelen „Általános Szerződési Feltételek” fejezet bármely rendelkezését az illetékes jogi fórumok érvénytelennek tekintik, az ilyen rendelkezés érvénytelensége nem érinti az „Általános Szerződési Feltételek” többi rendelkezésének érvényességét, ezek továbbra is érvényben maradnak. Ezek a „Feltételek és feltételek” teljes megállapodást alkotnak Ön és a Aride Ride IT SRL között a cesiro.com webhely használatára vonatkozóan. Ezeket a feltételeket bizonyos időközönként módosíthatjuk, a felhasználók előzetes értesítése vagy jóváhagyása nélkül. Ezen az oldalon bármikor elolvashatja ezen feltételek legújabb verzióját.

Ez a megállapodás képezi az egyetlen megállapodást Ön és a Aride Ride IT SRL között, és szabályozza a cesiro.hu webhely szolgáltatásainak Ön általi használatát, felülírva minden korábbi megállapodást Ön és a Aride Ride IT SRL vagy webhelyei között (beleértve, de nem kizárólagosan a Aride Ride IT SRL korábbi verzióját). Önre a rendelet egy másik változata is vonatkozhat, amely akkor vonatkozhat, amikor a Aride Ride IT SRL vagy partnerei egyéb szolgáltatásait, bármely harmadik fél tartalmát vagy bármely harmadik fél szoftverét használja. A felhasználók és a Aride Ride IT SRL közötti szabályozást és kapcsolatokat a Romániában érvényes törvények szabályozzák.

Termékek visszaküldése A www.cesiro.hu weboldalon elsősorban az ügyfél specifikációinak megfelelő, személyre szabott termékeket értékesítenek, amelyek a GEO 16. cikkében meghatározott elállási jog alóli kivételek hatálya alá tartoznak. A távollevők között kötött szerződésekre és az üzlethelyiségen kívül kötött szerződésekre vonatkozó 34/2014. A fogyasztovedelem szerint. 16 lit. c O.G. 34/2014. sz., ha a Fogyasztó (Vásárló) egyértelműen személyre szabott, a Fogyasztó (Vevő) által megjelölt előírások szerint készült termék vásárlását választja, és a termékek így a Vevő kérésére módosulnak, elfogadja, hogy a termékek nem küldik vissza, és nem pótolhatók, mivel mentesülnek a visszaküldési jog alól. A www.cesiro.hu weboldalon értékesített termékek többsége e kivétel hatálya alá tartozik, mivel egyértelműen személyre szabott, a fogyasztó (Vásárló) által megadott specifikációk szerint. O. G. Itt tekinthető meg a 34/2014.