A kért adatok

Az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR – Általános Adatvédelmi Rendelet (EU) 2016/679) személyes adatok kezelésére és ezen adatok szabad áramlására vonatkozó követelményei szerint a Aride Ride IT SRL köteles biztonságos körülmények között és kizárólag a meghatározott célokat, az Ön által számunkra megadott személyes adatokat.

A cesiro.hu weboldalt a Aride Ride IT SRL cég üzemelteti, amelynek székhelye: Str. Stefan Luchian 18, Gyulafehérvár.

A Aride Ride IT SRL azon személyes adatok üzemeltetője, amelyeket Ön (az érintett) továbbított nekünk.

Miért van szükségünk adatokra?

Személyes adataira azért van szükségünk, hogy az alábbi célokból biztosíthassuk Önnek a Szolgáltatásokat:

A megrendelés feldolgozása és a kívánt termékek és szolgáltatások biztosítása;

  • Az általunk kínált termékek és szolgáltatások értékelése;
  • Ahhoz, hogy regisztrált felhasználóként hozzáférjen a webhely funkcióihoz;
  • Weboldal adminisztrációjához A weboldal, a kereskedelmi ajánlat és az általunk végzett reklám elemzése és fejlesztése;
  • Lehetőséget kínálni Önnek versenyeken, promóciókban való részvételre;
  • Nem kereskedelmi vagy adminisztratív üzenetek küldésére (a webhely, felhasználói fiók stb. változásaival kapcsolatban);
  • Ajánlatok, promóciók, reklám- és marketing üzenetek küldése Önnek a cesiro.hu tevékenységével kapcsolatban, ha ehhez hozzájárult.

Mit kezdünk az adatokkal?

Személyes adatait a cég székhelyén kezeljük. Az Ön adatainak tárolása és tárolása Románia területén történik.

Személyes adatait kiadhatjuk más társaságoknak is, amelyekkel partneri viszonyban állunk, de csak az általuk vállalt titoktartási kötelezettség alapján, és kizárólag a jelen dokumentumban említett célokra. Az online fizetésnél kért információk a fizetésfeldolgozók használati feltételei hatálya alá tartoznak, és a Aride Ride IT SRL nem kér és nem tárol semmilyen adatot az Ön kártyájával kapcsolatban.

Információkat adunk ki, ha ez a csalás elleni védelem, jogaink vagy tulajdonunk védelme érdekében indokolt. Előfordulhat, hogy fel kell tárnunk az Ön adatait, hogy eleget tegyünk a hatóságoktól érkező jogi kérések megválaszolására vonatkozó jogi kötelezettségünknek. Személyes adatait csak akkor adjuk át, ha jóhiszeműen úgy ítéljük meg, hogy erre a törvény értelmében kötelesek vagyunk.

Mennyi ideig őrizzük meg az adatokat?

Adatait mindaddig tároljuk, amíg a törvény ezt megköveteli. Ha nincs jogszabályi előírás, akkor csak addig tároljuk őket, ameddig szolgáltatásaink nyújtásához szükséges. A Aride Ride IT SRLrészére az office@cesiro.hu e-mail címen küldött kérelem alapján, vagy a weboldal felhasználói fiókjában elérhető lehetőségek használatával kérheti tőlünk a felhasználói fiók törlését és az adatok törlését vagy anonimizálását.

Minden személyes adatot, amelyet marketing célból tárolunk, mindaddig megőrizzünk, amíg Ön nem értesít bennünket arról, hogy a továbbiakban nem kívánja megkapni ezeket az információkat. Milyen jogai vannak? Ha úgy ítéli meg, hogy az általunk tárolt személyes adatai hibásak vagy hiányosak, lehetősége van kérni ezen információk megtekintését, helyesbítését vagy törlését. Ezzel kapcsolatban felveheti velünk a kapcsolatot az office@cesiro.hu e-mail címen.

Ha panaszt szeretne tenni az adatainak kezelésével kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az office@cesiro.hu e-mail címen. Elemezzük panaszát, és Önnel együttműködve megoldjuk a problémát.